Our Philosophy

The restaurant Marennà is the maximum expression of our hospitality.
A place of encountering, confronting and arousal where the guest, the traveler, discovers the Irpinian and Campanian gastronomic tradition.
Marennà, from the Latin “merere” (to deserve), recalls something that should be worthy, a refreshment earned with fatigue, a condition that should be satisfied.

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The restaurant and people

Marennà (Stella Michelin dal 2009) è espressione massima della cultura dell'accoglienza di Feudi di San Gregorio.
Un ristorante unico, ideale per una colazione di lavoro o un momento intimo da ricordare, dove i profumi, i colori intensi e i sapori autentici sono i veri protagonisti.
La cucina è a vista e svela agli ospiti i gesti, le tecniche, le materie prime che rendono uniche le ricette della tradizione, riproposte con autentica creatività.
La raffinatezza del luogo è nella scelta dei mobili, nell'argenteria, nei lini pregiati, nella texture della pelle.

Maitre

Angelo Nudo, sommelier and technical product specialist, guides his clients through a complete voyage of the flavors of Irpinia.

Our plates

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Visiting the cellar, lunch or dinner at Marenna and a guided tasting

It is an ideal visit for lovers of drinking well and of a good table. The refined cuisine of our tradition encounters the best expression of our viticulture. The emotions of a visit on the winery, the unique flavors of the cuisine of chef Paolo Barrale propsed in our restaurant Marennà (One-star Michelin, 2009) and the proposed wines in pairing involve all the senses in a suggestive journey in the heart of our territory and of our tradition.

Duration 3 hours (approximately)